Vraag hier een brochure aan.  aanvragen

Tenttrailers

De Smitveld tenttrailers

Een Smitveld tenttrailer is makkelijk te herkennen. De Waard op wielen worden ze ook wel genoemd. Het stoere uiterlijk van de tenttrailers straat kwaliteit uit.

Het comfort van een vouwwagen gecombineerd met het uiterlijk van een tent.

Een echte kampeerder slaapt onder 100% katoen. Echter een goed bed is niet te vinden in een tent. Een saaie vouwwagen is ook niet wat men wilt. Een Smitveld Tenttrailer combineert beide. Het comfort van een goed bed uit een vouwwagen en het ontwerp van een degelijke stormtent. Smitveld tenttrailers worden al jaren met grote tevredenheid gebruikt. Lees bijvoorbeeld deze review op het Vouwwagenforum.

De Smitveld tenttrailer heeft nog een extra comfort punt. Een vast grondzeil! Met een kuipgrondzeil blijfen beestjes, water en tocht buiten de deur. Het grondzeil zit vast aan de trailer en ritst u eenvoudig aan de tent vast.
Smitveld Violist tenttrailer

Duurzame en gemakkelijke tenttrailers

Het opzetten van een Smitveld tenttrailer is eenvoudig. Het opzetten van een Smitveld Ruebist kan heel gemakkelijk in 8 minuten. Dit komt doordat alle stokken aan elkaar vast zitten. Door gebruik te maken van de beste materialen is de vouwwagen duurzaam. Alleen het beste onderstel, doek en ritsen worden gebruikt. Dit oog voor kwaliteit zorgt voor jaren kampeer plezier. Daardoor is een Smitveld helemaal niet duur per kampeer jaar.

100% Nederlandse vouwwagens

Vakmanschap bestaat nog steeds. Alle onderdelen worden in Heemskerk geproduceerd. Op deze manier hebben wij alle controle over de productie van de tenttrailer. Zo garanderen wij een top product.

4 verschillende tenttrailers

Smitveld vouwwagens heeft 4 verschillende modellen. De kleinste tenttrailer is de Patist. De Ruebist is een maatje groter. De Smitveld Violist is een echter gezinsvouwwagen. Voor grote gezinnen is er de Beauvist en Beauvist XL

Ruebist

De Smitveld Ruebist tenttrailer is een 2 + 2. Er is ruimte tot 4 personen. Door de vouwwagen uit te breiden met luifels.

Violist

Een maatje groter is de Smitveld Violist. De Violist heeft net als de Ruebist plaats voor 2 tot 4 personen. Alleen is de voortent veel groter. Zo kunnen ook grotere groepen binnen zitten met slecht weer.

Lodgist

De Lodgist is de grootste tenttrailer van Smitveld. Met 4 tot 6 slaapplekken kunnen ook grote gezinnen met deze vouwwagen op vakantie.

Patist

De Smitveld Patist is de kleinste vouwwagen. Deze compacte tenttrailer is voor 2 mensen die van kamperen en gemak houden. De Patist is makkelijk op te zetten en licht van gewicht.

Smitveld tenttrailers, meteen verliefd!

Uw vouwwagen opzetten?

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Bekijk de andere vouwwagens  

Kampeerwinkel Heemskerk

Smitveld is een grote kampeerwinkel in Heemskerk. Op ruim 4000m2 vind je alles voor je vakantie. Voor alle kampeer accessoires kunt u bij ons terecht met een groot assortiment aan kampeerartikelen zoals slaapzakken, tenten, meubels, wandelschoenen en kleding.

 

Bezoek onze webshop  

Kampeerwinkel Heemskerk