Tevreden klanten vertellen

Tevreden klanten vertellen
Door de jaren heen hebben we veel klanten blij mogen maken met een vouwwagen van Smitveld.

Zo ook de familie Heijsteeg:
Wij zijn super blij met onze Lodgist. De kinderen vinden het FANTASTISCH. Overdag op pad en in de avond gezellig een spelletje spelen in de vouwwagen en daarna heerlijk slapen. Als we ooit een nieuwe vouwwagen willen na deze Lodgist dan wordt het zeker een andere Smitveld vouwwagen! 

En de familie Van den Hof: De Ruebist is echt een makkelijke vouwwagen. Op vakantie tempo staat de hele uitrusting in 15 minuten. En het leukste is... de buren hebben niet eens tijd om te kijken. We zijn al klaar voordat ze op hun stoel zitten... Heerlijk is dat.

En de familie Rademakers: Met de Patist van Smitveld vouwwagens zijn onze vakanties zo veel leuker geworden. De fietsen kunnen makkelijk mee en het bed slaapt lekker. Zelfs het opzetten is zo gedaan! 

En de familie Westerterp: Voor de Smitveld Violist hadden we een Caravan. Ik was het rijden zo zat. Met de vouwwagen rijden we een stuk relaxter door Europa. De vakantie begint thuis al. En op de camping wordt dat gevoel alleen maar beter!

Sommige van onze klanten hadden voorheen een caravan of een tent maar uiteindelijk hebben ze gekozen voor een Smitveld Vouwwagen en zijn ze meer dan tevreden.