Tourist

De Smitveld Tourist is een vouwwagen met een hele ruime voortent. 

Vanaf

€ 14.490,-

Voor 2 tot 4 personen

Vraag een brochure aan

Voordelen

Uitzicht naar alle kanten met behoud van de Smitveld Looks, dat is de Tourist. In de grote voortent met veel stahoogte is ruimte voor wel 6 personen. De verhoging van de voortent geeft de Tourist een eigen gezicht. De hoekramen geven extra veel zicht op de omgeving en komt er meer licht binnen. 

De vouwwagen heeft naast het centrale bed 2 extra slaapplekken. Gelukkig hoef je ook in de Tourist niet over de ander heen te worstelen als je uit je bed gaat. De Tourist heeft extra luifelruimte door een boogstok. 
Zoveel mogelijk stokken zijn al aan de tent bevestigd. Het is iets meer werk om op te zetten dan,een Ruebist maar binnen 20 minuten staat ook deze grote tent in zijn geheel klaar voor een fijne vakantie.
 

Bekijk de accessoires

Smitveld Tourist vouwwagen

NIEUW:
INTERACTIEVE PRODUCT UITLEG!

Past de Tourist bij uw wensen?
Bekijk al onze sterke punten nu op
interactieve wijze!

Bekijk hier

Benieuwd naar de
prijs van de Tourist?

Wij verhuren onze
Tourist ook!


Makkelijk opzetten

Het opzetten van de Tourist is makkelijk. Het begint met het neerleggen van het onderzeil en het uitdraaien van de pootjes. Zo staat de Tourist stevig. De losse onderdelen liggen voor het oppakken en het grondzeil is eenvoudig met een rits te bevestigen aan de tent. Het voor- en achterportaal zet u snel op. Met enkele stokken erbij staat de tent. Het strak afspannen van de vouwwagen gaat met meerdere stevige scheerlijnen die afzonderlijk van elkaar zijn af te stellen. Samen is het zo gedaan.

Ook het uitklappen van het comfortabele bed met lattenbodem en het luxe matras is eenvoudig. Binnen een kwartier staat de vouwwagen met tent strak gespannen en stormvast en kunt u gaan genieten van de vakantie. U hoeft dan nog niet te denken aan het inpakken van de Tourist maar wij kunnen alvast verklappen dat ook dat eenvoudig is.

Afmetingen

Voortent 400x233cm
Buitenmaat (van haring tot haring) 850x650cm
Benodigd oppervlakte (ongeveer) 55m2
Maximaal aantal haringen 27

Details

Toelaatbare massa 750kg
Eigen gewicht 380kg
Nuttig laadvermogen 370kg
Bandenmaat 175/70/13 laadvermogen per band 530kg
Bandenspanning 2,5Bar, 250kPA of 36 PSI
Koppelingshoogte 36cm
Wagenbak afmetingen 220 of 240x160cm
Totale wagenlengte 335cm
Plattegrond Smitveld Tourist

De Smitveld Tourist tenttrailer staat op het AL-KO systeemchassis. Dit is het beste aanhanger onderstel dat bestaat.
De tenttrailer is geremd en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 750kg. 
Het mooie van dit geremde chassis is dat het zo laag mogelijk is, de as steekt op slimme wijze door het chassis, daardoor heeft dit chassis de beste wegligging en is de opstap naar het bed laag. Een opstapje of een ladder om in bed te komen is gelukkig niet nodig.