Tunnelluifel voor extra ventilatie.

Een uniek item van Smitveld, de Tunnelluifel achter op de vouwwagen.

Het lijkt het als of je buiten slaapt maar dan wel zonder muggen en kijkers. Door de tunnelluifel komt koele lucht zo de slaapcabine in en kun je vanuit je bed naar buiten kijken zonder dat anderen bij jou naar binnen kunnen kijken. Ventilatie en privacy inéén bij de tunnelluifel

Verwacht je een koude nacht? De Tunnelluifel is goed afsluitbaar aan de buitenkant met een stevige rits buiten of in de slaapcabine zelf. Ook daar kunt u de ventilatie opening zo afsluiten.

Tunnelluifel

Opzetgemak

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Een Smitveld heeft geen losse voortent, juist dit gedeelte maakt het opzetten van andere tenttrailers tot een langdurige bezigheid. Bij een Smitveld is het tentdoek en het buizenframe al voor u aan elkaar gekoppeld. De verstelbare scheerlijnen maken het plaatsen van de haring ook een stuk makkelijker dan met een rubberring. Opzetten, inclusief haringen, kost een minuut of 15 en dan staat er een stoere, stormvaste, ruime, behaaglijke en strak opgezette Smitveld.