Tweede leven voor de Ruebist

Tweede leven voor de Ruebist
Voor Mignon van der Horst (38) en Heiko (40) uit Arnhem is een zomervakantie samen met hun twee kinderen (8 en 10) op de camping ideaal. Ze tikten een tweedehands Ruebist op de kop en hebben nog geen dag spijt.
 

Een perfecte zomervakantie met tweedehands Ruebist

Mignon: ”Ik vind de standaard vouwwagens en caravans niet mooi. De Ruebist van Smitveld ziet eruit als een tent. Op de camping hebben we veel bekijks. Mensen vragen vaak wat voor merk het is."

Heiko; "Ik heb altijd met een tent gekampeerd en wilde iets anders. Vrienden hadden ‘m ook; een mooi, simpel, goed ding. Deze was van een ouder echtpaar, dat scheelde de helft in aankoopprijs. Hij was pas twee keer gebruikt, dus goeie deal."
Smitveld vouwwagen op de camping

Mignon: "Het op- en afbouwen gaat nu goed, maar was even oefenen. Op filmpjes lijkt het makkelijk, maar de eerste keer in de praktijk klungelden we wat af. Nu lukt het binnen een half uur en gaan we er ook weekendjes mee weg. De meeste tijd zit ‘m in het inrichten van de vouwwagen met alle meubeltjes en het opblazen van de luchtbedden voor de kinderen. Wij houden ervan, dat kneuterige. Doen rustig aan, drinken een koffietje terwijl de kids meehelpen sjouwen. ’s Avonds koken we gezellig op de cuisine

De Ruebist is ideaal met kinderen. Die liggen niet naast ons, maar in hun eigen deel van de tent zodat we allemaal heerlijk slapen. De hond tot slot, gaat ook mee. Een Duitse Staander, die de voortent bewaakt. Is ook wel nodig want we liggen vaak in the middle of nowhere.

Met zijn tweeën ga ik diep in mijn hart liever naar een luxe hotel. Maar mijn man kan het niet primitief genoeg zijn. En als ik dan de kindjes zo zie rondfietsen met vriendjes, denk ik: stel je niet aan. Dit is top.”