Waarom een Smitveld vouwwagen in plaats van een De Waard tent?

Waarom hebben wij gekozen voor een Smitveld vouwwagen?
De familie Ghijzen legt uit waarom ze gekozen hebben voor een Smitveld vouwwagen nadat ze jaren gekampeerd hebben in een De Waard tent. Het gezin bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Al gaan deze niet meer altijd mee op kampeervakantie. Door de jaren heen heeft de familie diverse De Waard tenten gehad. O.a. de Vergrote Zilvermeeuw en de Albatros.

Van een De Waard tent naar luxe vouwwagen van Smitveld

In onze kampeer carrière hebben we jarenlang gekampeerd in de mooiste tenten; De Waard tenten. Maar op een gegeven moment wil je toch iets anders. Niet dat de tent van De Waard niet goed zijn, integendeel! Maar toch, je wordt ouder, het slapen wordt er niet beter op en je wilt een tent die makkelijk op te zetten is.
Tijdens onze vakanties lopen wij altijd even een rondje over de camping op zoek naar alternatieven. Zo hebben we de tunneltenten op de campings zien komen, de caravans groter en luxer zien worden en ook de hippe Volkswagen campers gezien. Geen van deze kampeermiddelen leek het voor ons te zijn. Maar toch wilde we wat anders.

Een paar jaar terug liepen we over een camping in Frankrijk. En wat zien we staan? Een nieuw model De Waard tent was mijn reactie. Maar mijn man wist dat deze bezoekers in de middag waren aankomen met een aanhanger en die was niet meer te zien. Dus wij hebben aan deze bezoekers gevraagd hoe dit zat. Dat was een kort antwoord: Een Smitveld Vouwagen. Een luxe vouwwagen die er uitziet als een De Waard tent!

Na de ontdekking van deze Smitveld vouwwagen was ik al verliefd en zijn we in de showroom van Smitveld gaan kijken. En daar werd het meteen duidelijk. De Smitveld vouwwagen biedt ons exact wat wij willen. Een heel lekker bed en toch het echte De Waard tent gevoel. 
Wat we wel dachten te missen is de Varioluifel van de De Waard tent. Maar die hebben we nog geen een moment gemist. De praktische boogluifel is nog fijner. Meer ruimte en een stuk eenvoudiger in gebruik. 

Een vouwwagen voor de hele familie

Inmiddels hebben wij zelf al diverse fantastische vakanties gehad met onze Smitveld Violist. En ook de kinderen hebben de interesse voor kamperen weer opnieuw ontdekt. We passen met z’n allen onder de luifel en in de voortent van de vouwwagen. Als ik het zo inschat is de Smitveld vouwwagen een blijvertje en gaan wij nog jaren heerlijk kamperen met deze prachtige tent, ik bedoel vouwwagen!