Violist XL

Kamperen is de leukste vakantie voor gezinnen. De kinderen maken snel nieuwe vriendjes en spelen de hele dag heerlijk buiten. Maar dan is het wel fijn om ook een grote vouwwagen te hebben met genoeg slaapplaatsen voor de hele familie. Deze ruime vouwwagen voor gezinnen is de basis voor een fijne vakantie. In de Violist XL zijn genoeg slaapplaatsen voor 6 personen en kan je uitbreiden naar 7 slaapplaatsen.

Vanaf

€ 13.990,-

6 persoons vouwwagen

Vraag een brochure aan

Voordelen

Heerlijke vakanties met je gezin. Welke ouder droomt daar niet van. Een fijne vouwwagen kan daar zeker bij helpen. Deze 6 persoons vouwwagen van Smitveld combineert dat perfect!

Comfort in de vouwwagen

Een vouwwagen met een volledig kuipgrondzeil is super comfortabel. De Violist XL heeft dat. Met een lange rits maak je het grondzeil vast aan de tent. Daardoor heb je geen last van tocht, water of beestjes in de vouwwagen. Ook als het regent, waait of als het wat kouder is blijft het zo comfortabel in de grote vouwwagen. 
Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen in de grote vouwwagen als het regent. En slaap je heerlijk als het waait. Ons kan niks gebeuren!

Makkelijk opzetten van de vouwwagen

Een van de grote voordelen van een vouwwagen is het opzet gemak. Zeker een grote vouwwagen is moeilijk op te zetten en het duurt vaak lang voor dat je klaar bent. Dat wil je niet op vakantie! Met de Smitveld Violist hebben we er voor gezorgd dat het opzetten snel een eenvoudig gaat. 
Doordat bij de Smitveld Violist XL de meeste stokken mee vouwen met het tentdoek zet je deze vouwwagen in 10 minuten op. Het doordachte 123 opzet systeem maakt het opzetten makkelijk! 
Makkelijk opzetten maar wel stormvast, zo minmogelijk haringen en minimaal aantal stokken. 

Heerlijk slapen op vakantie

Met 6 personen slapen in een vouwwagen is super fijn. In de Violist XL vind je 3 slaapcabines voor 2 personen. Zo heeft iedereen een eigen plekje. In het midden vind je het grote luxe bed voor de ouders. Aan beide zijkanten 2 ruime slaapcabines voor 2 kinderen. Met een afmeting van 140x220cm hebben ook de kids een heerlijke slaapplek. 
Heb je nog een plekje nodig of kan je nog wat opberg ruimte gebruiken? Met de aanritsbare luifeltent heb je een extra slaapplek. 

Luifels en meer

De Violist XL is al een hele ruime vouwwagen. Maar toch kan je de vouwwagen nog uitbreiden met de aanritsbare boogluifel. Zo maak je extra buiten ruimte. Samen koken kan aan de buitenkeuken onder de luifel. Samen genieten van de fijne vakantie!
 

Bekijk de accessoires

Smitveld Violist XL de vouwwagen voor gezinnen - Vouwwagen 6 persoons

NIEUW:
INTERACTIEVE PRODUCT UITLEG!

Past de Violist XL bij uw wensen?
Bekijk al onze sterke punten nu op
interactieve wijze!

Benieuwd naar de
prijs van de Violist XL?

Wij verhuren onze
Violist XL ook!


Afmetingen

Voortent 420x233cm
Buitenmaat 650x850cm
Benodigd oppervlakte (ongeveer) 55m2
Maximaal aantal haringen 27

Details

Toelaatbare massa 750kg
Eigen gewicht 350kg
Nuttig laadvermogen 390kg
Bandenmaat 165/70/13
Bandenspanning 2,8 bar, 280kPA of 40 PSI
Koppelingshoogte 36cm
Wagenbak afmetingen 220 of 240x160cm
Totale wagenlengte 335cm
Technische eigenschappen

De Smitveld Violist tenttrailer staat op het AL-KO systeem chassis. Dit is het beste aanhanger onderstel dat bestaat.
De tenttrailer is geremd en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 750kg. Het eigen gewicht is ongeveer 350kg.