Vouwwagen huren

Vouwwagen huren. huur vouwwagen

Bij Smitveld kun je terecht om een luxe 2-persoons of 4-persoons vouwwagen huren. Wat zijn jouw vakantieplannen voor dit jaar? Ben je op zoek naar avontuur, ontspanning of wil je de lokale cultuur opsnuiven? Blijf je dicht bij huis of wil je juist iets verder weg op vakantie? Wat jouw wensen ook zijn: het kan allemaal met een vouwwagen. Dit is namelijk het perfecte kampeermiddel voor de beste vakanties. Toch begrijpen we dat je een vouwwagen eerst een keer wilt uitproberen voordat je er een koopt. Kom daarom gerust bij ons langs om een luxe 2-persoons of 4-persoons vouwwagen te huren.


Huur een vouwwagen, vouwwagen verhuur


Een luxe vouwwagen huren voor op de camping

Bij Smitveld kun je een luxe 2-persoons of 4-persoons vouwwagen huren voor op de camping. Op welke camping je gaat staan, mag je zelf beslissen. Het grote voordeel van een vouwwagen is juist de flexibiliteit. Is het niet zo leuk op de camping, komt er slecht weer aan of is het gewoon tijd voor een andere omgeving? Vouw de vouwwagen op en vertrek naar een nieuwe plek. Mobiel glamping noemen we dat!

De luxe vouwwagens die je bij ons kunt huren

We verhuren momenteel twee modellen: de Ruebist en de Violist. Beide modellen kun je zowel als 2-persoons en 4-persoons vouwwagen huren. In deze luxe vouwwagens beleef je gegarandeerd een fijne vakantie. De vouwwagens zijn uitgerust met diverse accessoires. Standaard heb je een heerlijk comfortabel bed, een luxe keuken en een mooie luifel. Verder krijg je hierbij:

  • Een gasfles
  • Twee zijschermen
  • Vouwwagen benodigdheden
  • Een 7- of 13-polige stekker
  • Een tenttapijt
  • Een reservewiel
  • Een disselslot

Wil je een 2-persoons of een 4-persoons vouwwagen huren?

Zowel voor twee personen als voor vier personen bieden de Ruebist en de Violist de oplossing voor jou. Op het luxe bed kun je heerlijk slapen en er is bij beide modellen een mogelijkheid tot twee extra slaapplekken. Hierdoor kun je met vier personen of zelfs vijf personen op vakantie. Je geniet gegarandeerd van een perfecte vakantie en kunt onder de luifel eindeloze avonden ervaren.

Kampeeraccessoires voor bij de vouwwagen huren

Standaard huur je een complete vouwwagen, maar zonder stoelen, tafel of bestek. Je kunt er dus voor kiezen om je eigen spullen mee te nemen. Heb je die niet? Dat is geen enkel probleem. Huur alle accessoires die je nodig hebt er dan voor een scherp tarief bij!

Kom langs in onze showroom of huur online

Ben je geïnteresseerd in het huren van een luxe 2-persoons of 4-persoons vouwwagen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Alkmaar, Noord-Holland. Hier kun je op je gemak de vouwwagens bekijken die wij te huur hebben staan. Woon je wat verder weg? Ook dat is geen probleem. Ook dan kun je terecht bij Smitveld. Reserveer de vouwwagen die je wenst dan eenvoudig online. Bij eventuele vragen vul je ons contactformulier in of bel je naar 0251-670173. We helpen je graag verder!