Vouwwagen huren

Vouwwagen huren. huur vouwwagen
Wat zijn jouw vakantieplannen voor dit jaar? Opzoek naar avontuur, ontspanning en de lokale cultuur snuiven. En alle vrijheid hebben die er is? Je zal wel denken aan een reis naar een verre bestemming. Maar dat kan gewoon met een vouwwagen! En een vouwwagen kan je gewoon huren.

De vouwwagen is een perfect kampeermiddel voor de beste vakanties. Waarschijnlijk wil je een vouwwagen eerst een keer gebruiken en daarom huur je een vouwwagen gewoon bij Smitveld. 
Huur een vouwwagen, vouwwagen verhuur

Een vouwwagen huren op de camping

Bij Smitveld huur je een vouwwagen voor op de camping. De camping mag je zelf uit kiezen. Juist het grote voordeel van een vouwwagen is de flexibiliteit. Is het niet zo leuk op de camping, komt er slecht weer aan of is het tijd voor een andere plek… Vouw de vouwwagen in en vertrek naar een nieuwe plek! Mobiel Glamping noemen we dat!

Vakantie met een huur vouwwagen

We verhuren momenteel twee modellen. De Ruebist en de Violist. Dit zijn twee luxe vouwwagens waar je een hele fijne vakantie in hebt. De vouwwagens zijn uitgerust met diverse accessoires. Standaard heb je een heerlijk bed, een luxe keuken en een mooie luifel.

Standaard bij alle verhuur vouwwagens 

  • Luxe keuken
  • Een gasfles
  • Een lekker bed
  • Boogluifel
  • 2 zijschermen
  • Vouwwagen benodigtheden
  • 7 of 13 polige stekker
  • Tenttapijt
  • Reservewiel
  • Disselslot

Vouwwagen huren 2 personen

Huur een vouwwagen voor 2 personen bij Smitveld. Je kan kiezen uit twee modellen. De Ruebist en Violist zijn twee persoons vouwwagens. Met deze vouwwagens kan je genieten van een perfecte vakantie met twee personen. Op het luxe bed kan je heerlijk slapen en onder de luifel eindeloze avonden ervaren.

Huur een vouwwagen voor 2 personen
vouwwagen huren op camping. huur vouwwagen

Vouwwagen huren 4 personen

Huur een vouwwagen voor 4 personen bij Smitveld. Voor als je met het gezin op vakantie gaat kan dat ook. De Ruebist en Violist hebben twee extra slaapplekken. Hierdoor kan je met 4 personen of zelfs 5 personen op vakantie.

Huur een vouwwagen voor 4 personen

Kampeer accessoires huren bij vouwwagen

Standaard huur je een complete vouwwagen maar zonder stoelen, tafel of bestek. Zo kan je jouw eigen spulletjes mee nemen. Heb je die niet dan huur je deze eenvoudig en voordelig mee.

Vouwwagen verhuur Noord-Holland

Smitveld is gevestigd in Noord Holland. Wil je een vouwwagen huren in Noord Holland dan is dat makkelijk. Maar ook als je iets verder weg woont kan dat natuurlijk ook