Een Smitveld vouwwagen : ideaal voor lange mensen

Is een Smitveld vouwwagen ook geschikt voor lange mensen? 

Kamperen moet voor iedereen in Nederland een feest zijn, zo denken wij er bij Smitveld vouwwagens over. Dus ook voor lange mensen want dat zijn er in Nederland een heleboel.

Meestal worden vouwwagens beoordeeld op hun ruimte. Hoeveel personen kunnen erin? Hoe groot is de voortent of de slaapruimte? Het zijn logische vragen bij de aankoop van een geschikte vouwwagen. Als men zichzelf de vraag stelt hoe groot de vouwwagen is, dan bedoelt men veelal hoe het staat met de leefruimte, met de oppervlakte van de uitgevouwen tent van de vouwwagen.

Smitveld vouwwagens beschikt over verschillende modellen vouwwagens van kleiner, naar groot, groter en grootst. Voor 2 personen tot en met 6 personen of zelfs meer. Maar hoe staat het met de gemiddelde hoogte van een vouwwagen? En dan bedoelen we de stahoogte in de vouwwagentent en liglengte in de slaapruimte? Welke vouwwagen is ideaal voor lange mensen? Is de Smitveld vouwwagen geschikt voor lange mensen?

Superlang king size bed

Laten we meteen het antwoord hierop geven: de vouwwagens van Smitveld zijn ideale vouwwagens voor lange mensen en dat begint met een van de belangrijkste zaken: het bed. Zonder een goed bed zal het plezier in kamperen je snel vergaan. Bij vouwwagens in het algemeen geldt de standaardmaat 2 meter lengte. Het comfortabele schotelbed van Smitveld vouwwagen is bij de Smitveld Ruebist standaard 2m10 en optioneel kunnen we zelfs uitbreiden naar 2m20! Zo ontstaat een voor lange mensen heerlijk kingsize 2-persoons masterbed, dat in menig tophotel niet zou misstaan. Een dergelijk vast bed op zo’n lange lengte houdt in, dat u geen extra bedverlenger hoeft mee te nemen en ’s avonds niet hoeft te rommelen met dit soort lengteslapers en met extra matrasjes en dat er geen binnententen hoeven te worden aangepast. Zo’n bedverlenger toont bovendien niet gezellig: alsof 1 persoon een soort uitschuifbed als medisch hulpmiddel nodig heeft. Bij Smitveld vouwwagens gaan lang zijn en heerlijk samen slapen wel hand in hand. U slaapt samen gewoon ín de ruime wagenbak, samen op het lekkerste kampeerbed van de wereld en niet in je eentje met de voeten ‘buiten boord’. De binnentent sluit prima bij Smitveld vouwwagens aan, is goed ventilerend en houdt de insecten buiten de slaapcabine. Bij Smitveld vouwwagens slapen ook lange mensen lekker lang.

Kinsize bed in een Smitveld vouwwagen

Een ruime vouwwagen met stahoogte voor lange mensen

Smitveld vouwwagens heeft al zijn vouwwagens voorzien met een ook voor lange mensen aantrekkelijke hoogte. De vouwwagens bieden niet alleen binnen een ruimtelijke beleving: al bij het binnenlopen merkt u de voordelenl: de luifel heeft een onderzijde van circa 2m20 en bij de deurhoge entree (2,05m) van de tent staat geen enkele tentstok in de weg. Door hun hoge zijwanden zijn met name de Smitveld Tourist en Violist de ideale vouwwagen voor lange mensen. De Smitveld Lodgist is de grootste vouwwagen en geeft niet alleen in hoogte maar ook in breedte het gevoel van een royale tent voor lange mensen. Met een eenvoudige ingreep is ook elke keuken van Smitveld vouwwagens op een passende werkhoogte in te stellen.

Voorkom kramp of klachten

Hoe lang je ook bent: voorkom kramp of slaapklachten tijdens het kamperen en geniet van de luxe en het gebruiksgemak van de ruime én hoge Smitveld vouwwagens. Ben je van plan een vouwwagen te kopen, die ideaal is voor lange mensen? Bezoek onze showroom in Heiloo eens om alle modellen te bekijken en te zien welke vouwwagen voor jou geschikt is.