K - vouwwagenkeuken

Voor elke vouwwagen geldt: koken is echt geen gedoe meer zoals vroeger. Met het gemak van menig moderne keuken schotelt u uzelf en uw gezin op d camping een heerlijk warme maaltijd voor of een ontbijtje met een gebakken eitje. Dat loopt allemaal op rolletjes.  
Tijdens de vakantie is het samen bereiden en genieten van maaltijden gewoon als een bron van plezier te beschouwen. Een Smitveld vouwwagen biedt u de gelegenheid om uitgebreid te koken en de smakelijke lokale recepten uit te proberen. Waarom niet? Of misschien houdt u het wat eenvoudiger en verlangt u van uw kampeer keuken gewoon een heerlijke kop koffie of thee. Dit alles wordt met de Smitveld Cuisine moeiteloos werkelijkheid.

Een losse vouwwagenkeuken

Deze ‘keuken voor een vouwwagen’ is een aanpasbaar accessoire, volledig naar uw wensen te configureren. 
Welke optie u ook kiest, de keuken voor uw vouwwagen biedt een comfortabele werkhoogte. U beschikt over een royale werkruimte en voldoende opbergruimte voor pannen, servies, bestek en meer.
Het ruime aanrechtblad bevat een ingebouwde kookplaat en heeft een ideale werkhoogte van 89 cm. De stevige 'kastconstructie' biedt voldoende ruimte voor al uw kook- en eetgerei. Dankzij het lichte gewicht is het verplaatsen van de keuken een fluitje van een cent. Zo bent u niet gebonden aan een specifieke plek in de tent en kunt u waar dan ook koken met de luxe van een goed uitgeruste keuken. Of u nu wilt koken onder een luifel of ver weg van de tent, dat kan met deze losse keuken. 

Wanneer u de keuken in de laadruimte van uw voertuig plaatst, vouwt de kastconstructie handig in en past perfect in de beschikbare ruimte. Hierdoor neemt de keuken nauwelijks plaats in beslag. Bij aankomst tilt u de keuken eenvoudig uit de laadruimte en plaatst u deze op elke gewenste plek. Niets staat je in de weg, zoals dat bij kamperen hoort. Vrijheid blijheid. Smakelijk eten!
 
Terug

Gerelateerde onderwerpen


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.