Luxe vouwwagens die makkelijk opzetten!

Een Smitveld vouwwagen is anders dan andere vouwwagens, dat zie je direct aan de vorm van de tent. Waar andere vouwwagens bij het standaard bungalowtent ontwerp blijven, gaat Smitveld voor een totaal ander design. Naast het unieke design is een Smitveld vouwwagen van zeer hoge kwaliteit, je vouwwagen wordt afgeleverd op een AL-KO systeemchassis met oplooprem. Het hoogwaardige 100% katoenen tentdoek komt van TenCate. Smitveld vouwwagens hebben allemaal een degelijk kuipgrondzeil. Bij tenten al wat eerder toegepast maar Smitveld heeft dit als eerste geintroduceerd voor vouwwagens. Bij Smitveld is het grondzeil vast aan de vouwwagen gemonteerd. De makkelijke en luxe vouwwagens van Smitveld hebben een uniek opzet systeem. Het opzetten gaan daardoor snel en eenvoudig.

Luxe vouwwagens van Smitveld.

De vouwwagen voor een fijne vakantie

Het vakantieplezier begint al bij het inpakken van je Smitveld vouwwagen, wat een bagageruimte! Het rijden met de vouwwagen voelt al snel vertrouwd, je merkt het eigenlijk niet. Het plezier gaat verder op de camping, geen uitgebreide opzet instructies maar een logische volgorde. Binnen 15 minuten is de vouwwagen afgespannen en ingericht. Eten bereid je gemakkelijk op het grote werkblad van de Smitveld keuken. Aan het eind van de dag droom je heerlijk weg op de echte matrassen. 

Ervaar complete luxe op vakantie.

En tijdens de vakantie merk je hoe lekker de vouwwagen is, je hebt genoeg ruimte binnen en ook buiten onder de grote boogluifel. De zon schijnt natuurlijk altijd...maar tijdens slecht weer komt het aan op kwalteit. Je Smitveld is tochtvrij, waterdicht en stormvast. Alle ventilatieopeningen zijn zo geplaatst dat het niet in kan regenen, ook daaruit blijkt het goede ontwerp. 

...Lekker met je eigen tenttrailer op pad.


Bij Smitveld Vouwwagens in Heemskerk staan alle tenttrailer modellen opgezet, we zien je dan ook graag bij ons in de showroom.