Dé vouwwagenspecialist uit Heiloo

Vouwwagen kopen in Heiloo. Haarlem, Alkmaar en Amsterdam Noord-Holland

Wanneer je overweegt om met een vouwwagen op vakantie te gaan, kun je voor advies uitstekend terecht bij Smitveld, dé vouwwagenspecialist uit Heiloo, vlak bij Alkmaar in Noord-Holland. Wij produceren vouwwagens van hoogwaardige kwaliteit, die we vervolgens vanuit onze showroom verkopen of verhuren. Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, want als vouwwagenspecialist zijn wij het als onze taak om jou een zorgeloze vakantie te bezorgen. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen en helpen je bij het maken van weloverwogen keuzes. Als vouwwagenspecialist uit Heiloo, vlak bij Alkmaar in Noord-Holland, staan we voor je klaar!

  • Mogelijkheid tot huren
  • Advies op maat
  • Innovatief

Vouwwagen huren

Wil je een luxe vouwwagen huren, zodat je in volledige vrijheid op vakantie kunt? Wij bieden twee ruime modellen te huur aan. Ontdek de mogelijkheden!

Reserveer/ huur direct

Wat ons als vouwwagenspecialist uit Heiloo uniek maakt

Comfort staat zoals eerder gezegd hoog bij ons in het vaandel. Daarom produceren we vouwwagens die voorzien zijn van slimme technieken. Zo hebben we een uniek opzetsysteem ontwikkeld, waarmee jouw vouwwagen binnen een kwartier klaar is voor gebruik. Het opzetten van de tent is hierdoor kinderwerk. Bovendien bevatten onze vouwwagens een kuipgrondzeil die ongewenste beestjes, tocht en vuil tegenhoudt. Dit zeil rits je eenvoudig vast aan de tent. Onze focus op comfort en eenvoud maakt ons uniek als vouwwagenspecialist uit Heiloo, vlak bij Alkmaar. Daarom bezoeken niet alleen mensen uit Noord-Holland, maar ook mensen van ver daarbuiten ons graag als vouwwagenspecialist.

Vouwwagen

Bekijk nu al onze vouwwagens

Wil je een luxe 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vouwwagen kopen? Kom dan langs in onze showroom in Heiloo, in Noord-Holland, en ontdek welke vouwwagens wij zoal aanbieden

Bekijken

Kies uit vier vouwwagens

Wil je dé vouwwagenspecialist uit Heiloo, vlak bij Alkmaar, bezoeken? Dat kan! In onze showroom staan al onze modellen vouwwagens voor je klaar. Hier zie je met eigen ogen hoeveel ruimte elke vouwwagen heeft en kun je een goede beslissing maken. Welke vouwwagen past het beste bij jou? We bieden vier opties:

  • De Patist: Dit is ons kleinste exemplaar. Deze vouwwagen biedt ruimte aan twee personen. Het is een compacte, makkelijke, snelle en luxe vouwwagen.
  • De Ruebist: De Ruebist is iets groter en biedt ruimte aan twee tot vijf personen. Het is een sportieve tenttrailer met een vast bed en genoeg ruimte voor twee extra slaapcabines. Met de boogluifel erbij heeft iedereen voldoende ruimte.
  • De Violist: De Violist is ook geschikt voor twee tot vijf personen, maar deze vouwwagen is wel een maatje groter. De ruime voortent biedt vele mogelijkheden, waardoor je ongetwijfeld een geweldige kampeervakantie hebt.
  • De Lodgist: Dit is ons grootste model. Deze vouwwagen biedt ruimte aan vier tot zes personen. Deze tenttrailer bevat een dubbele uitklapper die net wat slimmer is dan bij andere vouwwagens. Er is voldoende ruimte voor het hele gezin! 

Breng ons een bezoek

Wanneer je een vouwwagenspecialist wilt bezoeken, ben je bij ons in Heiloo, vlak bij Alkmaar in Noord-Holland, van harte welkom. Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste vouwwagens verkopen en vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons ook accessoires kunt huren of kopen? Zo hoef je je nergens druk om te maken en kun je zorgeloos op vakantie! Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0251-670173 of door het contactformulier in te vullen.

Vouwwagen