Waarom koop je een Smitveld vouwwagen

Smitveld violist vouwwagen, kamperen in een vouwwagen
Waarom kies je voor een Smitveld vouwwagen

Dat is een veel gestelde vraag aan ons. Natuurlijk hebben wij daar een goed antwoord op. Je kiest in eerste plaats voor een Smitveld omdat je de vouwwagen erg mooi vind. De vorm van een stormtent is uniek voor een vouwwagen. De strakke lijnen maken de Smitveld tenttrailer dus uniek.
Maar er is meer. Wij hebben 4 speerpunten in onze organisatie voor opstaan. En wij deze vier punten passen wij toe op alles wat wij doen.

Kwaliteit

In de Smitveld vouwwagens gaan we voor de beste kwaliteit. Dit doen we door samen te werken met alleen de beste leveranciers. Dit zie je terug in de keuze van het tentdoek en het AL-KO chassis dat we gebruiken. Ook bijvoorbeeld de fietsendragers gebruiken we alleen de producten van Thule. 

Duurzaamheid

Smitveld produceert sinds 1997 vouwwagens. En het grootste deel van alle vouwwagens rijd en klapt nog ieder jaar. Op deze manier zorgen wij voor duurzame producten. Dit doen we door in het ontwerp te kiezen voor bewezen en stevige materialen. Ook is elk onderdeel te vervangen als dit beschadigt is geraakt. 
Ook letten we op dat onze leveranciers voldoen aan duurzaamheids-standaarden. Het hout dat wij gebruiken is FSC gecertificeerd.

Vakmanschap

Het produceren van een vouwwagen is vakmanschap. Op ons atelier en in onze eigen werkplaats werken echte vakmensen. Ze zijn de beste in het fabriceren van tenten, kunnen lassen en hout bewerken.

Innovatie

Smitveld is ontstaan uit een innovatie en sinds het begin heeft de innovatie niet stilgestaan. Smitveld was de eerste met een kuipgrondzeil en zijn daar nog steeds uniek mee.

In de afgelopen jaren hebben wij onze vouwwagens door ontwikkeld en verder verbeterd.

Smitveld vouwwagen, tenttrailer kopen, vouwwagen kopenKoop een vouwwagen voor fijne vakanties

Maar de aller belangrijkste reden voor het kopen van een Smitveld vouwwagen is natuurlijk dat het een hele fijne vakantie is.  Dat is onze missie. De vouwwagens van Smitveld moeten bijdragen aan een fijne vakanties. Daarom zorgen we er voor dat onze tenttrailers gemaakt worden van de beste materialen, die een goede duurzaamheid hebben en dat laten we in elkaar zetten door de beste vakmensen. Deze combinatie zorgen voor een kampeervakantie zonder problemen. Daarmee is de basis geregeld voor een fijne vakantie.

Het is nu aan jullie... Waar gaat de reis heen?
 

Vraag hier een brochure aan.  aanvragen

Uw vouwwagen opzetten?

Waar andere merken vouwwagens veel te ver doorschieten in hun enthousiasme over de opzetsnelheid van tenttrailers, blijven wij heel eerlijk. Wij krijgen vaak de complimenten hoe eenvoudig en snel het werkelijk gaat. De logische volgorde vereenvoudigt het opzetten enorm, u kunt alleen maar dat deel uitvouwen en daarna pas het volgende, u kunt het niet fout doen.

Bekijk de andere vouwwagens  

Kampeerwinkel Heemskerk

Smitveld is een grote kampeerwinkel in Heemskerk. Op ruim 4000m2 vind je alles voor je vakantie. Voor alle kampeer accessoires kunt u bij ons terecht met een groot assortiment aan kampeerartikelen zoals slaapzakken, tenten, meubels, wandelschoenen en kleding.

 

Bezoek onze webshop  

Kampeerwinkel Heemskerk