Wat is Glamping?

Wat is Glamping? Glamping vouwwagen huren
Glamping is een vorm van kamperen en glamorous vakantie vieren. Glamorous wordt geassocieerd met luxe. Glamping is dus een luxe vorm van kamperen. Vaak wordt met glamping een huurtent op een camping bedoeld zoals een safaritent of beltent. Het grote verschil is de sfeer die gecreëerd wordt op de locatie. Maar wat nog veel leuker is, is je eigen mobiele glamping tent. 
Het grote nadeel van een stacaravan, safaritent, tipitent of welke huur accommodatie dan ook, is dat je vast zit op één plek. Als het plekje niet zo leuk is, het slecht weer wordt of de kinderen geen vriendjes treffen, kan je niet zo maar weg. Het grote voordeel van een huurvouwwagen is juist de vrijheid om je eigen plek en camping kiezen.

Glamping tent op de camping. Glamping safarilodge

Voor wie is Glamping?

Vaak doen gezinnen aan glamping. Heerlijk op de camping verblijven met de kinderen. Juist kinderen hebben veel voordeel aan de glamping faciliteiten en activiteiten. Een grote speeltuin en zwembad behoren hier toe, maar ook een animatie team en veel vriendjes. Glamping voor 4 personen kan bijvoorbeeld in de Reubist en Violist vouwwagens.
Maar ook als je zonder kinderen op vakantie gaat is een heerlijk zwembad en een luxe toilet erg fijn. De Patist en Violist tenttrailers zijn geschikt voor 2 personen.

Wat is het voordeel van Glamping?

Glamping is helemaal van nu. Samen genieten en totaal ontspannen in een heerlijke en luxe omgeving. Vakantiegangers en reizigers zijn op zoek naar unieke ervaringen en willen daar vol van genieten. En vooral de goede accommodaties kunnen dat leveren.

•    Luxe kamperen: Kamperen met een gouden rand en fijne faciliteiten
•    Buitenleven: Luxe maar toch met je voetjes in het gras
•    Bijzondere beleving: het ultieme buitengevoel
•    Gemak: reizen met je eigen luxe kampeer spullen
•    Lekker slapen: niet slapen op een klein, krap en hard bed
•    Ruimte: in je vouwwagen en daaromheen 
•    Rust: adem in, adem uit en kijk om je heen
•    Genoeg te beleven: als je alles gezien heb kan je zelf door naar de volgende glamping

Glamping in de avond. Heerlijk genieten in de vouwwagen

Mobiel glamping, echt kamperen in luxe

Het grote nadeel van glamping is de vaste plek waar je zit. Het voordeel van mobiel glamping is dat je altijd alle luxe bij je hebt en zelf bepaalt hoelang je op één plek blijft. Met de luxe vouwwagens van Smitveld is elke camping een glamping. Genieten van totale vrijheid met een goed bed, luxe keuken en dat allemaal in een prachtige omgeving.

Waar kan je doen aan Glamping?

Overal waar jij een vouwwagen kan opzetten. Met de luxe vouwwagens van Smitveld wordt elke plek een glamping spot. Dit kan dus in glamping Belgie, glamping Italie, glamping Duitsland, glamping Zeeland, glamping Kroatie of waar jij maar heen wilt.

Huur een vouwwagen!

Wil je zelf aan mobiel glamping doen? Dat kan door een vouwwagen te huren bij Smitveld. De huur vouwwagens van Smitveld zijn voorzien van luxe en zijn makkelijk in gebruik