Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten

Kiezen tussen tent en aanhanger: een klantdilemma

Vaak horen wij dat klanten twijfelen tussen een tent en een Smitveld Vouwwagen.

Zo ook de familie Hibma: Wij zijn echte tentkampeerders, waardoor de meeste vouwwagens ons qua design tegenstonden. Tot een vriendin ons vertelde over de Smitveld vouwwagens, daarna waren we er vrij snel uit: een mooie degelijke vouwwagen met de uitstraling van een tent.

En de familie de Jong: In de Patist slapen we van de grond en toch hebben we het vertrouwde De Waard gevoel behouden. Veel vouwwagens zijn in onze ogen blokkendozen en dat is een Smitveld zeker niet. En in een De Waard tent slapen we lang niet op z'n comfortabel bed als in onze Smitveld vouwwagen.

En de familie Drost: Voor ons als verstokte tentkampeerders is deze tenttrailer de beste keuze! Zeker als je en een mooie tent wilt en goed wilt slapen dan is een Smitveld Vouwwagen de beste keuze.

Smitveld Ruebist van de familie Huet

Beste Smitveld,

We hadden jullie al eerder een berichtje willen sturen.

Donderdag 3 juni hadden we onze Ruebist bij jullie opgehaald en meteen doorgereden naar de dag-camping in Hoofddorp. Daar voor het eerst opgezet. Dat ging goed hoor (wel nog niet in de tijd van het filmpje, maar toch). Alles compleet en ook het invouwen ging goed.

Vrijdag de wagen ingepakt en zaterdagochtend vroeg op weg naar Frankrijk. We hebben 14 dagen gekampeerd in de Cevennen op een heerlijke camping aan de rivier.

De tentwagen (vouwwagen vind ik te min) bevalt geweldig. Aankomen en opzetten is gewoon leuk. We voelden ons (als De Waard kampeerders) meteen thuis. Alle spullen links en rechts naast de bak en een zee van ruimte ervoor. Ook het slapen was een genot, beter als thuis, maar dat zal ook wel komen door de buitenlucht en het ruisen van de rivier.

Eerste week heerlijk weer gehad en veel buiten. Ook het koken onder de luifel ging prima. Tweede week was het qua weer wat minder, ’s nachts regen (flink) dus dat heeft de Ruebist ook al gehad en ’s ochtend en ’s avonds wel in de tent (af en toe met kacheltje). Maar ook dan is ie geweldig, voldoende ruimte om je ding te blijven doen. Hij heeft een geweldig mooie vorm, is een genot om naar te kijken. En het zal een sport blijven om hem zo goed mogelijk neer te zetten (vooral als je wat ongelijk staat)

Na 14 dagen weer op de terugweg. De wagen licht als een huis achter de auto. Kortom we zijn geweldig blij met onze Ruebist en hebben op de camping misschien al iemand enthousiast gemaakt. Dacht dat het een tent was, totdat hij achterlangs liep en de dissel zag. Twee zeer blije mensen.

Dank voor het geweldige ontvangst, de beantwoording van onze vragen en de adviezen. Tweede helft augustus mogen we nog twee weekjes met de Ruebist op pad.

Groetjes Brigitta en Rob