Z - Zon

De zon is een van de redenen waarom mensen op vakantie gaan. Even lekker wat buitenlucht en vitamine D op doen tussen zonsopgang en zonsondergang. En zon-garantie is dan ook de reden waarom we massaal op vakantie gaan in vakantie Italië, vakantie Frankrijk en vakantie Spanje en veel minder op vakantie Denemarken gaan of een vakantiehuisje Nederland boeken. En als het regent is geen enkel vakantiepark leuk om te kamperen.
Met de vouwwagen heb je zelf controle over jouw vakantie. Hoeveel zon je ziet kan je zelf bepalen. En als het geen mooi weer is kan je alles makkelijk inklappen en rij je ergens heen waar het wel mooi weer is. En daar zet je de vouwwagen weer snel op! Je wilt immers wel genieten van jouw vakantie en vakantiegeld.
De vouwwagens van Smitveld hebben altijd een vaste luifel en die kan je verder uitbreiden met een boogluifel. Van de boogluifel heb je altijd plezier ook als de zon onder is. Overdag heb je schaduw en bescherm je jezelf tegen de zonnestralen. Als de zon onder is kan je heerlijk onder de luifel zitten en blijf je veel warmer. 
Terug


Heeft u een vraag over een Smitveld vouwwagen?

Stel de vraag via het onderstaande contact formulier of bel ons.